08 huhtikuuta 2011

Kukkapylväs kirppikseltä


Kukkapylväästä tuli kiva maalattuna, ja Arabian vanhat raitaruukut sopii hienosti, kukat enää puuttuu.


Maksoin pylväästä kirppiksellä 1,50 € ja se oli surkeassa kunnossa, osa palikoista irti ja pintakin ihan laikullinen. Liimasin palikat paikoilleen ja maalasin koko hökötyksen mustaksi. Pienempi raitaruukku minulla oli jo ennestään ja isomman olin nähnyt yhdellä kirppiksellä, mutta en ollut raaskinut ostaa, koska oli niin kallis. Nyt oli kuitenkin pakko käydä hakemassa se, onneksi oli vielä myymättä. 


5 kommenttia:

 1. Tuo "ennen" on ihan kuin meidän vanha kukkapylväs, joka meni ajat sitten roskikseen. Olisinpa silloin keksinyt, että sen voi maalatakin. Tuo on hieno!

  VastaaPoista
 2. tosi onnistunut tuunaus, nyt on ihan kun uus!
  ruukut on ihanat, minkä väristä kukkaa niihin pistäis? jotain syvää oranssia tai sitte syntisen punasta :D

  VastaaPoista
 3. Tulipa kukkapylväästä kuin uusi, tosi tyylikäs. Ja kiitos aikaisemmista vinkeistä, kävin tänään seikkailemassa mm. Rekolassa kirppareilla ja tein muutaman kivan löydön, keväistä Marimekko-kangasta ison palan, kirjan, jota olenkin etsinyt sekä muutaman vaatteen tyttärelle. Ei siis turha reissu ollenkaan:) Tintti

  VastaaPoista
 4. Tulipas heino muodonmuutos! Kukat pääsevät paraatipaikalle! Tulee kyllä hieno tunne, kun saa halvalla ja pienellä vaivalla pelastettua varmalta tuomiolta tuollaisia tavaroita! Kierrätys ja tuunaus kunniaan!

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä ihan hirmuisen ruma ennen ja kivan näköinen jälkeen!

  VastaaPoista