02 huhtikuuta 2011

Päivän purkki ja kaksi kassia
Lauantain pikakierros lähikirppiksellä tuotti mahtavan värisen venäläisen peltipurkin 1,50 eurolla. Osaisiko joku kielitaitoinen kertoa mitä purkissa lukee, ettei vaan tulisi laitettua mitään hävyttömyyksiä esille?
Marimekon valtavan kokoinen (n. 50x35 cm) olkalaukku viidellä eurolla. Mainio pikkutripeille.
Mustavalkoraidallinen mainoslaukku 50 sentillä, raitoja kun en vaan pysty vastustamaan.

8 kommenttia:

 1. Raidat ovat minunkin kohtaloni.

  VastaaPoista
 2. Purkissa lukee krupa, eli tarkoittaa viljaa tai ryynejä, jotain sellaista... ei mitään hävyttömyyksiä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Vika! Ryynit ei kuulosta kovin vaaralliselta :)

  VastaaPoista
 4. Krupa tarkoittaa minunkin tietääkseni ohraryynejä, kivanvärinen retropurkki!

  VastaaPoista
 5. Mukavia löytöjä! Mitä kirppareita Vantaalla suosittelisit, olen kiertänyt Helsingin kirpparit jo niin moneen kertaan ja todennut, että tavara ei vaihdu niin nopeasti kuin voisi toivoa. Olisi kiva löytää uusille apajille, mutta autottomana ei osaa oikein lähteä vieraaseen kaupunkiin ihan kylmiltään :) Kiitos myös kivasta blogista!

  VastaaPoista
 6. Tintti: Oma suosikkini Vantaalla on Kierrätyskeskus Tikkurilassa http://www.kierratyskeskus.fi/kaupat/tikkurila_vantaa sieltä olen tehnyt tosi hyviä löytöjä ja hinnat ovat halpoja. Viimeaikoina vaan ovat sielläkin jo oppineet mikä tavara on arvokasta ja haluttua ja hinnoittelevat sen mukaan, mutta aina voi löytää jonkun aarteen. Tämän postauksen tavarat ovat Rekolan itsepalvelukirppikseltä, Rekolantie 58, siellä on vaihtelevasti tavaraa, joskus hyvää ja joskus ei mitään.

  VastaaPoista
 7. Moi,
  Olisko sulla jotain lisätietoa tosta marimekon laukusta? Mulla myös tommonen kirppis löytönä ja olis kiva tietää siitä vaikka "nimi"tms. :)
  T,Tiia

  VastaaPoista
 8. Moi Tiia!
  Kassi on varmaan ollut tuotannossa vain vähän aikaa. Itse en ole nähnyt sitä missään ennen enkä jälkeen. Ettei sulla vaan olis sama kassi, mun tytär nimittäin myi sen eteenpäin kirppiksellä Turussa (varmaan Manhattanilla) :)
  Voisit lähettää marimekolle meiliä ja kysyä, ne yleensä vastaa tosi hyvin

  VastaaPoista